BliNg begeleiding biedt actieve dagbesteding. De dagbesteding bestaat uit verschillende activiteiten.

BliNg begeleiding probeert het ritme van de natuur en de hieraan gerelateerde werkzaamheden te gebruiken voor een interessante en overzichtelijke dagbesteding. Door goed te kijken naar de mogelijkheden en te luisteren naar de wensen van onze klanten aan de dagbesteding wordt er voor iedereen een passende taak gevonden, zodat een ieder de mogelijkheid krijgt om zich te ontplooien!

Op de boerderij is veel te doen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Binnen kan men zich bezighouden met taken als het bereiden van een lunch, huishoudelijke werkzaamheden, administratieve werkzaamheden en creatieve werkzaamheden.
Het buitenleven brengt een groot scala aan werkzaamheden met zich mee: één van de belangrijkste taken is de zorg voor onze dieren. Zo wordt er met de hond Kay gewerkt. Voor onze klanten is de omgang met de dieren heel belangrijk. Het verzorgen en trainen van de hond biedt een veilig gevoel, structuur en een gevoel van verantwoordelijkheid. Daarnaast werkt de omgang met onze knuffelbare dieren erg rustgevend.

BliNg begeleiding heeft een uitgebreide (moes)tuin die veel aandacht vraagt. De planten worden in de eigen tuinkas gekweekt. Het onderhouden van de (moes)tuin is veel werk, maar het oogsten van mooie producten geeft onze klanten aan de dagbesteding heel veel genoegdoening!

×

Make an appointment and we’ll contact you.