Ambulante begeleiding

Bij BliNg begeleiding bieden we professionele en praktische ondersteuning in de thuissituatie. De begeleiding is afgestemd op de wensen en behoeften die jij hebt.

Als je begeleider voor het eerst bij jou komt, bespreekt hij of zij met jou welke wensen je hebt. Waarbij wil je hulp? Wat kan je zelf? En waarmee kan jouw omgeving, zoals je familie, vrienden of buren, je ondersteunen? Samen bepaal je de doelen waar je aan wilt gaan werken. Wil je grip krijgen op je financiën? Of wil je anderen – op straat, in de winkel, of op je werk – op een ontspannen manier kunnen aanspreken? Wil je dat je huis er weer netjes uitziet zodat je mensen kunt uitnodigen? Of bent je juist op zoek naar een prettige en zinvolle invulling van je dag? 
Met uw begeleider zet je jouw wensen en behoeften, voor de korte en de lange termijn, helder op papier. Daarna gaat u samen praktisch aan de slag. Met haalbare stapjes. Het huishouden in één keer organiseren is wellicht een te grote stap. Het opstellen van een boodschappenlijstje, het klaarleggen van de post of het opzoeken van een telefoonnummer van een instantie lukt misschien wel. Je begeleider denkt met je mee in mogelijkheden en leert je omgaan met je beperkingen. je leert dus jouw kwetsbaarheden zien én jouw talenten. Je begeleider coacht je waar mogelijk en ondersteunt waar je dat nodig hebt. Altijd binnen de grenzen van wat op dát moment, in díe situatie voor jouw passend is. 

×

Make an appointment and we’ll contact you.